<body><div id="fb-root"></div><script type="text/javascript" src="//connect.facebook.net/hr_HR/all.js"></script><script type="text/javascript">FB.init({appId:'210555892318436',status:true,cookie:true,xfbml:true,oauth:true});</script>
24.08.2010. ;
Chapter 15

Otvorivši svoje oči Nia se pronašla kraj Sashe. Pomilovala ga je po licu i dignula se sa kreveta. Odmah je skinula pidžamu sa sebe, otvorila i ormar i uzela prvu odjeću koju je vidjela na policama kako bi se obukla. Nije trebala otići nikamo osim do obližnje trgovine kupiti stvari i hranu koje su joj nedostajale kod kuće.

Začula je mrmljanje, pa se okrenula dok je oblačila riflene hlače. Sasha joj je okrenuo leđa, raširivši se na bračnome krevetu. Nasmiješila se, obukla majicu dugih rukava i izvukla kosu iz nje. Sjela je za radnim stolom na kojemu su joj bile šminke i ogledalo. Našminkala se na brzinu, počešljala kosu i dignula se sa stolice.

Još jednom je pogledala u svoga dečka koji je mirno spavao. Nije ni slutio da ona nije kraj njega. Sinoć su oboje jako kasno zaspali, a on ju nije prestajao tješiti zbog svega što se dogodilo prethodne večeri. Bila je shrvana zbog toga što ju je Patrick udario i što su se njih dvoje potukli zbog toga. Čak se i rasplakala zbog toga što nije shvaćala razlog bratovog burnog reagiranja. Imala je sreće što je dobila dobrog dečka kao Sashu jer ne bi znala kako se izvući iz plakanja.

Podignula je kaput sa stolice, obukla ga i izašla iz sobe. Vidjela je Patricka kako izlazi iz kupatila. Prošla je kraj njega ni ne pogledavši ga. On je primijetio koliko je hladna bila, a to ga je povrijedilo iako je imala potpuno pravo. Spustio je pogled i udaljio se od nje. Sjeo je na trosjed razmišljajući kako da joj se ispriča, ali znao je da nikakve riječi nisu mogle izbrisati ono što je učinio.

Čuo je kako je spustila vodu i, nakon nekoliko sekundi, ponovno izašla kupatila zatvorivši vrata. Okrenuo se, a ona je prošla iza njega ni ne pogledajući ga. Trudila se ne pogledati ga, biti hladna prema njemu zbog onoga što joj je učinio prethodne noći.

„Nia!“ –dignuo se sa trosjeda.

Okrenula se prema njemu upitnim izrazom lica. Nije ga željela niti pitati što je trebao od nje jer ju, iskreno, to nije niti zanimalo u onome trenutku. Željela je samo da ju pusti na miru; da pusti na miru Sashinu i njenu vezu.

„Žao mi je zbog onoga što se dogodilo.“ –rekao je. „Pretjerao sam.“

Klimnula je glavom. Nije mu ništa, ponovno, željela reći. Samo je šutjela i gledala u njega čekajući da nastavi razgovor.

„Hoćeš li mi ikada oprostiti?“ –upitao ju je.
„Ne!“ –odgovorila je odmah.

Oblikovao je usta u slovo o. Bio je jako iznenađen zbog toga što mu nije oprostila, a ona je prekriženih ruku stajala pred njim.

„Jesi li gotov?“ –upitala ga je.
„Molim te, oprosti mi!“ –duboko je uzdahnuo.
„Ne, neću! Ne možeš me udarati! Nisam ti ništa skrivila!!!“
„Oprosti!“
„NEĆU!!! I da sam ti skrivila nešto, ne bi me trebao udarati! Cura sam! Uostalom, nasilje nikome ne pomaže!“
„Nia, molim te...“
„Pusti me na miru!“
„Ima li kakvih problema?“ –prekinuo ih je Sashin glas.

Patrick i Nia su se oboje okrenuli i vidjeli Sashu na ulazu svoje sobe kako stoji prekriženih ruku. Nia je pogledala u Patricka koji joj je pustio ruku koju je čvrsto stiskao. Spustio ju je, a ona je prošla kraj njega i otišla svome dečku. Obgrnula ga je rukama oko vrata, poljubila i nasmiješila mu se. Sasha joj je se također osmjehnuo, te pogledao prijetećim pogledom u Patricka koji je zakolutao očima.

„Je li sve u redu?“ –upitao ju je tiho.

Klimnula je glavom i osmjehnula se.

„Kamo ideš?“ –nastavio je.
„Do trgovine.“ –odgovorila je.
„Idem s tobom.“
„Nema potrebe. Dolazim za najviše petnaest minuta!“
„Sigurno želiš ići sama?“
„Ma da, bez brige. Ako želiš, možemo kasnije na kavu do grada!“
„Može. Čekat ću te spreman!“

Nasmiješila mu se, poljubila ga i udaljila se od njega. Krajičkom oka je pogledala u brata koji se pomaknuo u stranu jer je stajao pred izlaznim vratima. Otvorila ih je i izašla iz stana.

Patrick i Sasha gledali su se neko vrijeme sve dok se ovaj drugi nije odlučio pomaknuti s mjesta. Prišao je Patricku i pogledao ga prijetećim pogledom.

„Još jednom...“ –započeo je. „Još jednom da te vidim da ju gnjaviš... pazi me se!“
„Drhtim od straha!“ –Patrick je zakolutao očima.
„Trebao bi.“

Nasmijao se i odmahnuo glavom, a Sasha mu je okrenuo leđa, te se udaljio od njega.

Ti bi trebao!“ –pomislio je.

Nekoliko dana kasnije

Sashe i Patricka nije bilo kod kuće, pa je Nia sjetila na trosjedu i u tišini učila za zadnji kolokvij jer su se približavali napokon praznici. Jedva je čekala da se vrati kod kuće i vidi roditelje koje nije vidjela mjesec i pol dana. Nedostajali su joj jako. Viđala je češće svoju najbolju prijateljicu nego roditelje.

Duboko uzdahnuvši skrenula je pogled sa bilježnice i debele knjige, nagnula se na naslonjač i podignula pogled u strop. Sasha joj je rekao da bi volio da upozna njegovu obitelj nakon Nove godine jer su oboje rekli da bi voljeli slaviti praznike s obitelji pošto se dugo nisu družili. Naravno, Nia se odmah složila s tom idejom jer ju je i dalje bilo strah zbog upoznavanja njegovih roditelja. Nije se brinula o njegovoj braći, već o njegovim roditeljima.

Iz razmišljanja ju je omelo kucanje na vratima, pa se dignula sa trosjeda i krenula prema njima. Pretpostavila je da u Sasha ili Patrick zaboravili ključeve stana, a ona se inače zaključavala. Zastala je razmišljati o svome bratu na trenutak. Nisu bili u dobrim odnosima jer mu ona nije željela oprostiti. Inače je slušala priče i priče o tome kako bi se brača tukla, ali... Patrick nikada nije bio takav. On joj nikada nije naudio, a stvari su se počele mjenjati kad je ona postala Sashina djevojka.

Oglasilo se i zvono, pa je odmahnula glavom i otključala vrata. Pred sobom je ugledala Iris.

„Iris?!“ –oblikovala je usta u slovo o.
„Hej, hej, prijateljice!“ –nasmiješila joj se djevojka.
„Ajme, koje iznenađenje!“ –Nia ju je sretno zagrlila.

Iris ju je potapšala po leđima, a zatim su obje ušle u stan. Djevojka je pustila torbu sa strane i sjela sa Nijom na trosjedu skinuvši kaput.

„Kako to da si mi došla u posjet?“ –upitala ju je veselo Nia.
„Završili smo prije sa predavanjima, pa sam odlučila dođi za vikend i s tobom vratiti se kući.“ –odgovorila je, te pogledala u stol. „Učiš?“
„Da. Imam u ponedjeljak ispit, pa se u utorak napokon vračam doma!“
„Odlično, odlično!“
„Jesi li za kavu?“
„Naravno!“
„Hoćeš da ju ovdje napravim ili da se idemo prošetati?“
„Kako god ti želiš.“
„Pasalo bi mi da odemo do grada jer bih trebala odmoriti glavu od učenja.“
„Nema problema. Voljela bih se prošetati malo New Yorkom!“

Nia je nasmiješeno klimnula glavom, ispričala se prijateljici i otišla u sobu spremiti se za izlazak. Bila je sretna što je vidjela Iris unatoč tome što su se vidjele prije mjesec dana, kad je ona za vikend otišla u New Jersey koji joj se jako svidio.

***


Sasha je sjedio kod kuće gledajući televiziju. Nia mu je ostavila poruku da je izašla s Iris vani, prošetati se malo gradom i zaboraviti na ispit koji joj je bio za samo 3 dana. Dosađivao se zbog toga što nikoga nije bilo kod kuće i jedva je čekao da se njegova djevojka vrati kako bi se raspričao s njenom prijateljicom i njome.

Znao je da, ako Patrick bude došao, neće razgovarati s njime jer nisu bili u dobrim odnosima. Bio je bijesan na njega što je udario njegovu curu i nije mu namjeravao oprostiti za to. Neprestano ga je promatrao; promatrao svaki njegov korak kako bi se osigurao da ponovno ne naudi Niji jer je bio spreman ponovno se potući zbog nje.

Čuo je zvuk iza sebe, a kad se okrenuo ugledao je Patricka sa palicom za bejzbol.

„Koj' kur...“ –prije nego je završio reći svoju rečenicu udario ga je po glavi.

Sasha je pao na pod. Osjećao je kako mu cijela glava pulsira od silnog udarca. Stavio je ruku na glavu. Bila je mokra, pa ju je pogledo. Dlan mu je bio krvav. Duboko uzdahnuvši podignuo je pogled primjetivši da mu se Patrick približava. Nije mogao učiniti ništa. Pokušao se dignuti sa poda, ali zavrtilo mu se zbog silnog udarca. Počeo je također mutnije vidjeti zbog čega je ostao ležati na parketu i duboko disati. Osjetio je snažan udarac u trbuhu.

Patrick ga je nastavljao udarati po rebrima, po tijelu što je jače mogao svojim udovima. Nasmijao se zbog onoga što je čino. Njega je to zabavljalo. Obožavao je vidjeti ga kako pati jer je to učinio i s prvim Nijinim dečkom. Kad je udario autom kretena koji ju je povrijedio osjetio je olakšanje, sreću zbog onoga što je činio jer je znao da je povrijedio osobu koju je on obožavao, štovao i voljeo više od ičega na svijetu – Niju.

Sasha to nije učinio. Sasha ju je volio također više od ičeg drugog na Svijetu, a Patrick nije mogao dopustiti da ima konkureciju. Njegova sestra, njegova Nia je trebala biti samo... njegova. Htio ju je za sebe, a Sasha... Sasha je morao umrijeti.

„Z-Zašto...“ –promrmljao je tiho Sasha gledajući u njega.

Krv mu se slijevala niz lice, a Patrick ga je je u tišini promatrao.

„Zato što si se zaljubio u moju sestru.“ –rekao je i udario ga nogom po glavi.

Mojim je roditeljima danas 25 godina braka, pa sam morala objaviti na ovaj dan.cerek


Dodatak - 26. London, ako ikada prođeš na ovaj blog - znaj da mi je žao što si otišao. Gonna miss you! cry

Komentari (25) On/Off


<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.


Welcome

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Would you mind if I killed you
Would you mind if I tried to
Cause you have turned into my worst enemy
You carry hate that I feel
It's over now
What have you done

~What Have You Done
By: Within Temptation


Chapters: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14,15, 16, 17


Characters

Nia Lestet[18]
~But I won't hesitate
no more, no more
It cannot wait, I'm yours


Sasha Archer[21]
~And I'd give up forever
to touch you
Cause I know that you
feel me somehow


Patrick Lestet[21]
~All I'm trying to say
Is all I wanted was you


Iris Moore[18]
~When the world gets
in my face,
I say, Have A Nice Day.

They


*Alternative
*Anime Freak
*Annette|Leprenie
*Clairie
*Cullen
*Dee Dee|Morana
*Devanee
*Ivana
*Kronos
*Lamona
*Luisa
*Natalie|Scarlet
*Nic
*Silver


Posvečeno mojoj Dimki. :) Volim te. :*

Copyright © Nia.

Credits

Layout: x
Adjustment: DesignFreak