<body><div id="fb-root"></div><script type="text/javascript" src="//connect.facebook.net/hr_HR/all.js"></script><script type="text/javascript">FB.init({appId:'210555892318436',status:true,cookie:true,xfbml:true,oauth:true});</script>
11.08.2010. ;
Chapter 12

Patrick je svako toliko pogledavao u Sashu koji je gledao televiziju ni ne shvaćajući da ga je cimer neprestano pogledavao jer je bio zamišljen. Razmišljao je o Niji koja se u onom trenutku tuširala i jedva je čekao da izađe iz kupatila kako bi otišli u sobu razgovarati prije spavanja i zaspati kao što su to činili svake večeri.

Sasha je odavno priznao sam sebi da je ludo zaljubljen u sestru svoga cimera, a u tome si nije mogao pomoći. Postao je lud za njom u kratko vrijeme i nikada prije nije upoznao djevojku poput one; nikada nije upoznao djevojku koja mu je toliko omela misli.

Patrick je znao zbog čega je njegov cimer imao onaj osmijeh na licu, a to ga je iritiralo. I on ga je često znao imati, kad bi mu se svidjela neka djevojka, ali njegova je sestra bila... Nia je bila nešto fenomenalno, fantastično zbog čega se poželio ponovno roditi kao muškarac koji nema nikakve obiteljske veze s njome; samo kako bi ju mogao grliti, ljubiti, maziti, paziti, govoriti koliko je prekrasna, koliko je savršena... Sasha je imao sve. Sasha je imao nju i zbog toga je on bio bijesan. Želio ju je imati. Želio je imati njen duh i njeno tijelo, ali on ga nikada neće dobiti.

„Sasha...“ –Nia je izašla iz kupatila, a on se odmah dignuo sa trosjeda.

Patrick je ponekad imao osjećaj da su njih dvoje zaboravili da i on živi u onome stanu, a zbog toga je bio bjesniji nego inače. Želio je da ga Nia opazio, ali ona je dobila novog muškarca u svome životu. Oduvijek se bojao da će se kad – tad pojaviti dečko u kojeg će se ona ludo zaljubiti kao i on u nju, ali nadao se da će taj trenutak doći kasnije.

Krajičkom oka je pogledao kraj sebe. Nia je obgrlila rukama oko vrata Sashu i poljubila ga, a Patrick je poželio biti on.

„Baš mi lijepo mirišeš!“ –rekao je nasmiješeno Sasha poljubivši ju u vrat.
„Prestani, to me škaklje!“ –zahihotala se i pogledala u stranu.

Primijetila je da je njen brat zakolutao očima, a ona se uozbiljila. Bilo joj je pomalo glupo što su to često znali činiti pred njim jer se njoj nikako ne bi svidjelo da se on ljubaka i počinje maziti sa curom pred njom. Bilo bi joj neugodno gledati onakve scene.

„Nemoj ovdje...“ –promrmljala je smješkajući se Sashi.

Pogledao ju je upitnim izrazom lica prestajući ju ljubiti po usnama i vratu, a ona je pokazala glavom prema Patricku koji je gledao u televiziju pokušavajući se ne obazirati na njih unatoč tome što je poželio svašta napraviti.

„Čekam te u sobi, ok?“ –prošaptao joj je u uho.

Klimnula je glavom i utisnula mu poljubac na usne. Nasmiješio se, te laganim korakom otišao prema svojoj sobi. Nia je popravila kosu i sjela kraj brata koju ju je krajičkom oka pogledao. Nasmiješila mu se, ali on je ozbiljno nastavio gledati ispred sebe. Njegov ozbiljan izraz lica nije dugo potrajao jer jednostavno nije mogao biti ozbiljan pred sestrom, kad mu se onako prekrasno i slatko nasmiješila.

„Kad ćemo ti i ja izaći sami na večeru ili u kino?“ –upitala ga je.
„Znaš da sam ja uvijek slobodan.“ –slegnuo je ramenima. „Ti to trebaš odlučiti!“
„U redu. Idemo sutra?“
„Gdje?“
„U kino. Vidjela sam da igra neki dobar horor.“
„Može.“
„Odlično!“ –pljesnula je ramenima i zagrlila ga snažno. „Lako noć, braco!“
„Laku noć, sis.“ –uzvratio je i osmjehnuo joj se.

Nia mu je utisnula poljubac u obraz, dignula se sa trosjeda i nasmiješeno udaljila od njega. Zatvorila je vrata Sashine sobe i pustila brata zadubljenog u svojim mislima. Sasha je već ležao u krevetu, ispod debelog jorgana kojeg je ona željela pod hitno jer joj je bilo hladno preko noći. Nije imala pojma da je kasna jesen u New Yorku mogla biti toliko hladna.

Nasmiješila mu se, skočila je na krevet, a on je pomaknuo deke kako bi mu se mogla približiti. Obgrlio ju je rukom, a ona ga je poljubila te prislonila glavu na njegova prsa. Rukom je prošao kroz njenu kosu koja je podosta narasla jer ju dugo nije šišala. Utisnuo joj je poljubac u tjeme.

„Sasha...“ –podignula je pogled prema njemu.
„Da?“ –uzvratio je.

Izgubio se i njenim savršeno prekrasnim zelenim očima koje su se sjajile. Sasha je primjećivao da su njene oči uvijek bile sjaje kad bi ga gledala, a to mu se svidjelo. Bila mu je prekrasna i volio je buljiti u nju. Ponekad bi ju čak promatrao dok bi nešto radila i šutio samo jer bi se izgubio u njenoj ljepoti. Očaravala ga je, a to mu se svidjelo.

„Želim ono učiniti.“ –rekla je iznenada.
„Ono što?“ –zbunjeno je podignuo obrvu nakon što se vratio u stvarnost.
„Želim voditi ljubav s tobom.“

Oblikovao je usta u slovo o. Nije da nikada nije poželio voditi ljubav s njom jer je ipak bio muškarac i oni su imali potrebe, ali nikada ju nije tjerao da učine bilo što što se seksa ticalo ako nije bila spremna. Sada kad je to tražila od njega, nije bio siguran želi li to i osjećao se glupo. Imao je osjećaj kao da je on bio taj koji je bio nevin.

Što ako joj se ne svidi?!“ –pomislio je istog trena.

Ne bi mogao podnijeti da joj se ne svidi prvi put; da prvi put izgubi nevinost i da joj se ono uopoće ne svidi. Bio je zbunjen i uzbuđen istovremeno, ali pomalo se i strašio od nečega što ga ne bi trebalo strašiti.

Kad je osjetio njene usne na svojima potpuno je zaboravio na sve ono što mu se vrtjelo u glavi i opustio se. Osjetio je kako njegova djevojka drhti, pa je odlučio opustiti nju. Uzvratio joj je poljubac zarivši jednu ruku u njenu kosu, a drugu na njena leđa jer je već bila na njemu.

Nia se bojala. Drhtala je od straha i uzbuđenja istovremeno. Bilo ju je strah da će previše boljeti, da neće biti dobra i da se Sashi neće svidjeti njihov odnos. Sasha je progurao ruke ispod njene majice, a ona je zadrhtala od njegovog dodira; trnci su je prošli po cijelome tijelo. Poljubio ju je u vrat, a ona je rukom prošla kroz njegovu pomalo dugu kosu.

Prebacio ju je u stranu i stao iznad nje ljubivši ju po vratu i na taj ju način pokušavajući smiriti kako se ne bi previše bojala. Podignula se kako bi skinula njegovu majicu kratkih rukava, te ju bacila u stranu, a on se već pripremao skinuti gornji dio njene pidžame. Osjetila je kako joj se obrazi počinju žariti jer nije imala grudnjak; nikada nije spavala s njime. Pogledao ju je ravno u oči, a ona je sklonila pogled.

„Možemo li ugasiti svijetlo?“ –upitala je tiho.
„O, ma daj, Nia...“ –nasmijao se i natjerao ju da ga pogleda.
„Molim te?“

Zakolutao je očima, skočio sa kreveta i ugasio svijetlo samo kako bi ju udovoljio. Uostalom, imao je sreće što je u sobu ulazilo svijetlo gradske svjetiljke. Maknuo je deku s Nije i stao iznad nje. Djevojka je prekrila grudi rukama, a on ih je pomaknuo. Poljubio ju je, a ona je zbog toga zadrhtala. Pomaknuo je njene ruke s njenih grudi u nježno utisnuo poljubac na njih, a Nia je prošla rukom preko njegovih razvijenih leđa.

U samo nekoliko sekundi ostala je bez daljnjeg djela pidžame i gaćica, ali odlučila je da neće biti jedina koja je gola. Srce joj je ubrzano kucalo nakon što je on ležao gol nad njome, a ona potpuno gola ispod njega. Rukom je prošla po njegovom ramenu i pogledala ga u oči.

„Jesi li sigurna da to želiš?“ –upitao ju je. „Jer... Drhtiš, Nia!“

Oblikovala je usta u slovo o. Ostala je iznenađena shvativši da je drhtala. To nije ni shvaćala sve dok joj on to nije spomenuo.

„Samo me strah.“ –odmahnula je glavom.
„Jesi li sigurna?“ –upitao ju je ponovno.

Klimnula je glavom.

„Samo nemoj da boli...“ –promrmljala je tiho.
„Potrudit ću se.“ –rekao je i poljubio ju.

Ovoga je puta osjetila da je njegov poljubac strastveniji, pa mu je uzvratila. Istog trena osjetila ga je duboko u sebi uz snažnu bol koja se pojavila u doljnjem dijelu trbuha. Htjela se proderati, ali zagrizla je njegovu usnicu i zaklopila oči. Bol je bila ubitačna. Nikada nije pomislila da bi ju to moglo boljeti onako snažno.

Kad je sljedeći put otvorila oči primijetila je da Sasha gleda u nju upitnim izrazom lica. Vrijeme kao da je stalo u onome trenutku. Niti jedno od njih dvoje se nije micalo. Osjećala ga je još u sebi, ali Sasha nije ništa radio. Vjerojatno je čekao njenu potvrdu da može nastaviti. Htjela je nastaviti unatoč boli, pa je klimnula glavom u nadi da će ona prestati, da će joj vođenje ljubavi postati ugodnije.

Sasha ju je poljubio nježno, te je nježno njime počeo ići gore – dolje. Opuštala se polako, pa je odmaknula svoje nokte s njegovih leđa. Duboko uzdahnuvši pogledala je prema prozoru jer ju je on počeo ljubiti po vratu, zaklopila je oči i u potpunosti se opustila.

Njegove su ruke bile po cijelom njenom tijelu. Nia je imala osjećaj da on pokušava zapamtiti kako ona zapravo gola izgleda.

„Predivna si!“ –prošaptao joj je u uho.

Otvorila je oči i pogledala u njega. Obgrlila ga je rukama oko vrata, podignula glavu i poljubila. Uzvratio joj je strastveno kao što ga je ona cijelo vrijeme ljubila. Nije se mogla odvojiti od njegovih usana. Prebacila se prema njega, nakon što ga je gurnula u stranu. Ovoga ju je puta on obgrlio oko bokova dok je ona svojim noktima prolazila preko razvijenim prsima. Zajaukao je tiho jer je toliko zarila svoje nokte u meso da jednostavno nije mogao izdržati bez da napravi bilo koji zvuk.

Ruku je zario u njenu dugu kosu i pomalo ju povukao za nazad kako bi ju mogao ljubiti po vratu dok je drugom upravljao njihov doljnji dio tijela. Osjetio je kako bi mogao doći do orgazma, ali morao se suzdržati, pa ju je maknuo u stranu u počeo ljubiti njeno tijelo dok je ona stiskala plahte uživajući u onome što joj je radio.

„Dosta!“ –rekla je Nia, a on ju je zbunjeno pogledao. „Ne možeš me zajebavati!“

Tiho se nasmijao, ali ga je ona povukla k sebi i poljubila ga. Više se niti on nije mogao suzdržati, pa je ponovno stao nad njome. Osjetila ga je duboko u sebi. Ovoga je puta bio grublji prema njoj, ali nije joj zasmetalo jer je osjećala kako bi svakog trena mogla doživjeti orgazam.

***


Patrick je ležao u svojoj sobi nagorenog lica. Škripanje iz susjedne sobe mu je govorilo jednu stvar: Nia i Sasha vodili su ljubav; vodili su ono što je on trebao voditi s njome.

Dignuo se naglo s kreveta i bijesno izašao iz sobe. Pripremao se ući u njihovu sobu, zaustaviti ih u onome što su činili... Podignuo je nogu, stisnuo šake i počeo drhtati od nervoze.

Bijesno se udaljio od vratiju i izašao iz kuće. Požurio je prema liftu kako bi se što prije maknuo odande jer nije želio učiniti nešto zbog čega bi kasnije žalio... možda.

Koliko patetičan moraš biti dolaziti na blog čiji si sadržaj ukrao i onda optužio blogericu da je ona tvoju priču ukrala?! Jadno - zbilja - jadno! Može te biti sram. Daj smisli nešto svoje i onda napiši, a ne krasti tuđe ideje i ono što je netko pisao s ljubavlju. Tko te naučio pristojnosti - ne znam, ali može te biti sram! Puj!!!

I hvala Silver što me obavijestila da me djevojčica pokrala i što joj je svašta rekla u komentaru! Zbilja ti hvala! :)

Komentari (26) On/Off


<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.


Welcome

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Would you mind if I killed you
Would you mind if I tried to
Cause you have turned into my worst enemy
You carry hate that I feel
It's over now
What have you done

~What Have You Done
By: Within Temptation


Chapters: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14,15, 16, 17


Characters

Nia Lestet[18]
~But I won't hesitate
no more, no more
It cannot wait, I'm yours


Sasha Archer[21]
~And I'd give up forever
to touch you
Cause I know that you
feel me somehow


Patrick Lestet[21]
~All I'm trying to say
Is all I wanted was you


Iris Moore[18]
~When the world gets
in my face,
I say, Have A Nice Day.

They


*Alternative
*Anime Freak
*Annette|Leprenie
*Clairie
*Cullen
*Dee Dee|Morana
*Devanee
*Ivana
*Kronos
*Lamona
*Luisa
*Natalie|Scarlet
*Nic
*Silver


Posvečeno mojoj Dimki. :) Volim te. :*

Copyright © Nia.

Credits

Layout: x
Adjustment: DesignFreak