<body><div id="fb-root"></div><script type="text/javascript" src="//connect.facebook.net/hr_HR/all.js"></script><script type="text/javascript">FB.init({appId:'210555892318436',status:true,cookie:true,xfbml:true,oauth:true});</script>
22.08.2010. ;
Chapter 14



Nia je skinula odjeću sa sebe. Stala je pred ogledalom, podignula kosu u punđu, te se okrenula. Sasha je ležao u kadi punu vode. Naravno, djevojka ga je nagovorila na to da odu u kupatilo, napune kadu vodom i pjenušavom kupkom jer je oduvijek to željela napraviti. Sashi je bilo stalo do nje i odlučio joj je udovoljiti.

Nasmiješila mu se, ušla u kadu i sjela preko puta njega. Jedino svijetlo koje je osvjetljavalo onu prostoriju je bilo od svijeća koje su bile postavljene svuda oko njih. Nia je imala osjećaj da se nalazi u jednom od romantičnih filmova koje je obožavala gledati. Voljela je romantiku. Voljela je zaljubljenost, pogotovo kad se radilo o Sashi.

Sasha joj se nasmiješio, privukao ju k sebi i poljubio. Okrenula mu je leđa, nagnula se nježno na njegovim prsima kako ne bi bila preteška, a on ju je obgrlio rukama. Svako toliko je prolazio po njenim prsima i ljubio ju po vratu, a njoj su trnci prolazili tijelom. Osjećala se fantastično kraj njega, voljeno i sretno. Pružio joj je ono što je tražila mjesecima, pa čak i godinama. Bila je presretna što ga je imala.

„Stvarno moram upoznati tvoje roditelje?“ –upitala ga je.
„Aha.“ –klimnuo je glavom.
„Ali...“
„Pričali smo već o tome, Nia. Svidjet ćeš im se! Nemaš se zbog čega bojati.“

Uzdahnula je.

„Još nikada nisam upoznala roditelje svoga dečka, a da prije tog dečka nisam znala iz djetinjstva.“ –promrmljala je.

Nasmijao se i utisnuo joj poljubac u obraz.

„Ne moraš se brinuti, ljubavi. Sve će biti u redu!“ –rekao joj je.

Klimnula je glavom i nasmiješila mu se nadajući se da će doista sve biti u redu, da će ju njegovi roditelji prihvatiti.

„Nikada mi nisi rekao da onako dobro kuhaš.“ –uzvratila je pomalo nadureno, ali imala je osmijeh na licu. „Mislim, nikada mi se nisi pohvalio!“
„To je zbog toga što sam uživao jer si ju ti radila, pa si nisam želio uskratiti ljenčarenje kad nisam na faksu, ali kad si postala moja cura... morao sam ti nekako pomoći. Je l' da da dobro kuham!? Hajde, priznaj!“ –nacerio se.

Nasmiješila se.

„Tko te naučio kuhati?“ –upitala ga je.
„Mama.“ –odgovorio je. „Morao sam kuhati braći kad roditelja nije bilo kod kuće.“

Klimnula je glavom i okrenula se prema njemu.

„Kako je to imati nekog mlađeg?“ –upitala ga je sa zanimanjem.
„Mlađu curu od sebe ili?“ –nasmijao se.
„Ma budalo!“ –poprskala ga je. „Mislim na braću.“
„Znao sam da si na to mislila. Ma... dobro je imati nekoga! Jest da nije najbolje biti najstariji jer si onda za sve ti kriv i uvijek moraš paziti na njih, ali hajde... snalazio sam se nekako!“
„Ja sam oduvijek željela imati nekog mlađeg. Naravno, Patrick mi je super jer je on ipak moj stariji brat, ali voljela bih se brinuti za nekoga mlađeg od sebe!“
„To ćeš raditi kad budeš imala dijete, ali još si mlada za to!“
„Uf, znam! Naime, želim uživati još najmanje sedam godina bez djeteta!“

Klimnuo je glavom i osmjehnuo joj se. Privukao ju je k sebi i poljubio ju, a ona ga je obgrlila rukama oko vrata. Njegove su ruke klizile niz njena leđa, a poljupci su postajali vatreniji. U jednom ga je trenutku osjetila duboko u sebi, pa je tiho zastenjala. Sasha je povukao njenu kosu, ali nježno, kako ju ne bi ozlijedio, i počeo ju je ljubiti po vratu. Obožavao je njen miris, njeno tijelo... obožavao ju je cijelu, a ona je u tome uživala. Uživala je biti obožavana od njega jer je on postao sve što je ona željela. Postao je njen zrak, njena voda... njen svijet.

Kad su se vrata kupatila otvorila, stali su i pogledali prema njima, a Patrick je stajao ukipljeno na mjestu. Zalupio je vratima prije nego su Sasha i Nia uspjeli reagirati i bijesno je ušao u sobu. Bacio je jaknu na krevet i rukom udario od zid što je jače mogao. Nije se izderao unatoč tome što ga je zaboljelo. Nije ga boljelo koliko scena koju je vidio kad je ušao u kupatilo.

„Sranje...“ –promrmljao je tiho Sasha gledajući u zatvorena vrata.

Pogledao je u Niju koja je odmahnula glavom, dignula se s njega i izašla iz kade. Na brzinu se obrisala ručnikom dok je Sasha gledao u nju.

„Gdje ideš?“ –upitao ju je.
„K njemu.“ –pogledala je u njega. „Moram... ovaj... vidjeti... znaš!“

Klimnuo je glavom.

„Hoćeš li se vratiti?“ –uzvratio je.
„Možda bi bilo najbolje da ne.“ –odgovorila je uzdahnuvši.
„Dolazim i ja za koju minutu.“

Poljubila ga je nakon što je obukla gornji dio pidžame, te izašla iz kupatila. Duboko uzdahnuvši stala je pred vrata sobe svog brata. Bilo joj je neugodno pojaviti se pred njime nakon onoga što je vidio, ali imala je osjećaj da je trebala popričati s njime o onome.

Pokucala je na vrata i polako ih otvorila. Patrick je stajao kraj prozora i pušio svoju cigaretu. Pogledao ju je krajičkom oka, a zatim ponovno usmjerio svoj pogled na ljude koji su hodali trotoarom. Djevojka je zatvorila vrata i uzdahnula ne znajući što bi mu mogla reći.

„Žao mi je što si morao vidjeti ono.“ –rekla je.

Brat se okrenuo prema njoj. Ugasio je cigaretu, bacio ju kroz prozor i prišao joj. Promatrala ga je ravno u oči čekajući da vidi njegov sljedeći korak, čekajući da nešto kaže, ali umjesto toga dobila je šamar.

Šokirano je pogledala u njega. Primijetila je da ima bijesni izraz lica. Bila je zbunjena i šokirana; nije shvaćala zbog čega ju je udario.

Uhvatio ju je snažno za ramena i odgurnuo od zid.

„Jesi li ti normalan?!“ –proderala se i ispljuskala ga. „Što je s tobom?!“
„Kako si se mogla ševiti s njime?!“ –viknuo je.
„Ne tiče te se što ja radim s njime! Trebao si pokucati prije nego si ušao!“

Sasha je čuo dernjavu, pa je izašao iz kupatila kako bi prekinuo svađu. Morao je već jednom reći Patricku da se prekine ponašati onako kretenski i da ne mora biti toliko zaštitnički rastrojen prema Niji. Otvorio je vrata i primijetio da se Patrick priprema udariti ju.

„Hej, hej!!!“ –viknuo je i odgurnuo ga od nje. „Jesi li ti kreten?!“
„Ne miješaj se u ovo!“ –Patrick ga je ljutito gurnuo u stranu.
„Nećeš mi udarati curu, znaš?!“
„Ne miješaj se u ovo, Sasha!“
„Miješat ću se dok god ona bude moja cura i dok god ti budeš dizao ruku na nju!!! Idiote jedan!“

Patrick je ovoga puta bijesno krenuo prema njemu. Želio ga je udariti šakom u glavu, ali Sasha se izmaknuo i udario ga rukom u trbuhu.

„PREKINITE!“ –viknula je preplašeno Nia.

Patrick je gurnuo Sashu u stranu i skočio na njega. Počeli su se hrvati po podu, udarati dok je Nia bespomoćno gledala onu scenu. Srce joj je ubrzano počelo kucati jer nije znala kako da ih zaustavi. Osjetila je suze na očima, ali odmahnula je glavom i izašla iz sobe. Ušla je u kupatilo, napunila kantu hladnom vodom i potrčala u sobu prolivši ih.

„HEJ!“ –pogledali su zbunjeno u nju.
„Idite kvragu!!!“ –viknula je uplakano.

Istrčala je iz sobe, otišla prema vratima i izašla iz stana. Nije namjeravala biti ondje u onom trenutku; niti čak u onoj zgradi, pa je potrčala niz stepenice. Morala se što prije udaljiti od svega onoga.

Izašla je iz zgrade zaboravivši na svoj kaput, na šal, rukavice... To joj nije bilo bitno unatoč tome što je vani počelo sniježiti. Htjela se malo prošetati, a nije imala namjeru vratiti se kod kuće kako bi uzela stvari jer se nije željela suočiti s Patrickom i Sashom. Bila je bijesna što su se potukli, a brat ju je razočarao. Nikada ju prije nije udario, a ovoga je puta to učinio zbog stvari koje nisu trebale biti njegove brige.

***


„Za sve si ti kriv.“ –promrmljao je Patrick hodajući kraj Sashe.

Oboje su ju neko vrijeme tražili, ali nigdje joj nije bilo traga. Bili su zabrinuti za nju, uplašeni da joj se nešto moglo dogoditi i uz to, znali su da nije ništa uzela sa sobom. Bila je bez mobitela i bez kaputa, a to ih je zabrinjavalo jer je vani bilo prilično hladno.

„Hah, da...“ –Sasha je zakolutao očima. „Ja sam taj koji je udario vlastitu sestru jer je vodila ljubav sa svojim dečkom!“
„Rekao sam ti da ju ne diraš!“ –Patrick se bijesno okrenuo prema njemu.
„Nisam ju nikada udario, nisam ju nikada povrijedio... Tebe se ne tiče da li mi spavamo skupa ili ne!“
„Ona je, dovraga, moja sestra!“
„Pa što s time?! Ne mora značiti da ne smije spavati sa mnom!“

Patrick ga je neko vrijeme bijesno gledao dok je Sasha stajao ljutito, nadurenog lica i prekriženih ruku pred njim. Njegov cimer je frknuo i ljutito se udaljio od njega. Odmahnuvši glavom, odlučio je krenuti suprotnom smjerom jer nije mogao više razgovarati s njime. Bio je bijesan na njega što je udario Niju, a sada je i ona bila nestala.

Rukom je prošao kroz kosu, duboko uzdahnuo i odlučio se požuriti kod kuće. Nadao se da će ju ondje pronaći, da se napokon odlučila vratiti kući. Tražili su ju najmanje pola sata, a ona kao da je nestala iz onog grada. Bio je jako zabrinut za nju. Nije često izlazila sama vani, bez Patricka ili njega. Znala je otići na kavu sa prijateljicama s fakulteta, ali to bi bilo većinom u blizini njihove kuće ili bi ju one odbacile kod kuće. Bojao se da joj se nešto loše moglo dogoditi.

Nije mu dugo trebalo da se približi zgradi u kojoj su živjeli. Pogledao je oko sebe u nadi da će ju vidjeti kako mu prilazi, ali nje nije bilo. Uzdahnuo je i primijetio poznatu siluetu preko puta ceste, u parkiću.

Pogledao je s lijeve i desne strane ceste, a kad se uvjerio da nema niti jednog automobila pretrčao ju je. Skinuo je odmah jaknu i ušao u parkić. Nia je sjedila na klupici pokušavajući se ugrijati jer se nije željela vratiti kod kuće unatoč tome što se smrzavala. Sasha je prebacio svoju kožnu toplu jaknu preko nje, a ona je podignula pogled. Ostala je začuđena kad ga je vidjela pred sobom jer nije čula ničije korake. Sjeo je kraj nje i snažno ju zagrlio.

„Bože, Nia...“ –uzdahnuo je tapkajući ju po leđima. „Mislio sam da te neću naći!“

Uzdahnula je i stisnula se bliže njegovom tijelu osjećajući ugodno toplinu... napokon.

„Da mi to nikada više nisi napravila, jasno?!“ –pomaknuo ju je od sebe natjeravši ju da ga pogleda.

Klimnula je glavom.

„Žao mi je...“ –promrmljala je.
„Volim te!“ –prošaptao je.
„Volim i ja tebe!“ –uzvratila je.

Sasha je utisnuo poljubac na njene usne uživajući u tome što ju je napokon pronašao, a Patrick ih je bijesno promatrao iz daljine.

Malo po malo, uspijela sam ispraviti pogreške preko one stranice. fino

Komentari (10) On/Off


<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.


Welcome

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Would you mind if I killed you
Would you mind if I tried to
Cause you have turned into my worst enemy
You carry hate that I feel
It's over now
What have you done

~What Have You Done
By: Within Temptation


Chapters: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14,15, 16, 17


Characters

Nia Lestet[18]
~But I won't hesitate
no more, no more
It cannot wait, I'm yours


Sasha Archer[21]
~And I'd give up forever
to touch you
Cause I know that you
feel me somehow


Patrick Lestet[21]
~All I'm trying to say
Is all I wanted was you


Iris Moore[18]
~When the world gets
in my face,
I say, Have A Nice Day.

They


*Alternative
*Anime Freak
*Annette|Leprenie
*Clairie
*Cullen
*Dee Dee|Morana
*Devanee
*Ivana
*Kronos
*Lamona
*Luisa
*Natalie|Scarlet
*Nic
*Silver


Posvečeno mojoj Dimki. :) Volim te. :*

Copyright © Nia.

Credits

Layout: x
Adjustment: DesignFreak